1. Sałatka UNO
(świeża sałata, ćwiartki soczystego pomidora, świeży zielony ogórek, żółta cebulka konserwowa dymka, sos do wyboru: jogurtowy, majonezowo-czosnkowy, winegrette)2. Sałatka DUE
(świeża sałata, ćwiartki soczystego pomidora, świeży zielony ogórek, pieczony filet z piersi kurczaka pokrojony w drobną kosteczkę, ananas, czerwona fasola, kukurydza, sos do wyboru: jogurtowy, majonezowo-czosnkowy, winegrette)3. Sałatka TRE
(świeża sałata, ćwiartki soczystego pomidora, gotowane jajko, kawałki tuńczyka, salami, karczochy, fasola szparagowa, zółta cebulka konserwowa dymka, papryka pepperoni, zielone oliwki, sos do wyboru: jogurtowy, majonezowo-czosnkowy, winegrette)4. Sałatka QUATTRO
(świeża sałata, ćwiartki soczystego pomidora, świeży zielony ogórek, krewetki, czerwona fasola, kukurydza, plasterki szynki zwinięte w ruloniki, starty żółty ser, sos do wyboru: jogurtowy, majonezowo-czosnkowy, winegrette)5. Sałatka CINQUE
(świeża sałata, ćwiartki soczystego pomidora, świeży zielony ogórek, papryka pepperoni, ser feta, czarne oliwki, pieczony filet z piersi kurczaka pokrojony w drobną kosteczkę, salami, plasterki szynki zwinięte w ruloniki, sos do wyboru: jogurtowy, majonezowo-czosnkowy, winegrette)6. Sałatka SOLO VOGLIO
(dowolny wybór dodatków:1. Baton z szynką
(masło, świeża zielona sałata, plastry szynki, pomidor, świeży zielony ogórek, sos remolada na bazie majonezu z ogórkiem konserwowym, świeżym koperkiem i cytryną, roztopiona mozzarella)2. Baton z jajkiem i łososiem
(masło, świeża sałata, złociste plastry wędzonego łososia, gotowane jajko, delikatna czerwona cebula, pomidor, sos remolada, roztopiona mozzarella)3. Baton z salami i tuńczykiem
(masło, świeża sałata, salami, soczyste kawałki tuńczyka, papryka czerwona, cebula, sos remolada, roztopiona mozzarella)4. Baton z bekonem
(masło, świeża sałata, boczek, pomidor, świeży zielony ogórek, cebula, sos remolada, roztopiona mozzarella)5. Baton z kurczakiem
(masło, świeża zielona sałata, plastry pieczonego fileta z piersi kurczaka, pomidor, świeży zielony ogórek, sos remolada, roztopiona mozzarella)6. Baton po grecku
(masło, świeża zielona sałata, plastry pieczonego fileta z piersi kurczaka, cebula, pomidor, czerwona papryka, tabasco, sos remolada, roztopiona mozzarella)7. Baton z mięsem z kebaba
(masło, świeża sałata, cebula, kawałki pieczonego mięsa z gyrosa z dodatkiem aromatycznych ziół, pomidor, świeży zielony ogórek, sos remolada, roztopiona mozzarella)8. Baton wegetariański
(masło, świeża zielona sałata, pomidor, ogórek, pieczarki, papryka, jajko)PIECZYWKO
(gorące kulki chlebowe z ciasta na pizzę, podawane z masełkiem czosnkowym z dodatkiem koperku)